HOME FOLLOW ABOUT EDU LOVE CONTACT FB INSTA

Love Story


Saya ingat lagi..sem 6 (2012) badan saya naik, tembam sangat-sangat. Jadi saya berazam nak jogging setiap petang mcm yg saya selalu buat masa sem 4 dulu.. Tapi saya sedih, sedih sebab saya dah mula cepat penat. Dah tak larat jog 4 round macam dulu kala.


Saya mengadu pada room-mates saya, saya risau dan rasa ni faktor usia.. saya dah makin tua ke sebab tu stamina macam merosot? Padahal umur belum genap 24 tahun lagi tp saya rasa macam dah tuaaa sangat bila dah hilang upaya nak jogging..sobs..


Jadi saya pun fikir untuk amik supplement. Mungkin saya kurang zat, makan sayur pun sayur kat kedai makan dc..buah? bila dok hostel memang takde la nak makan buah selalu. Bukan ada fridge boleh beli & simpan buah supaya tahan lama.kan?


Saya di offer untuk try Shaklee..


Maka pada 5 september 2012.. Saya post status ni, nak mintak pendapat kawan-kawan. Dengan tujuan nak mintak dorang share pengalaman dengan saya..



Ada yg suggest herbalife,ade amway. tapi yg share pengalaman memang makan sendiri amway and shaklee.  Maka Herbalife saya tolak tepi dan saya fokus amway and shaklee..



jihah bagi tahu blog ni. saya bukak dan baca testimonials pengguna2 shaklee. ok mula excited dengan shaklee!



Dan bila iza pulak komen macam tu, keyakinan saya nak cuba shaklee makin kuat.



and bertambah-tambah lagi kuat perasaan nak kan shaklee bila Nur Hannah message saya...


I was like yahhooooo ade org yg dah ade pengalaman amik herbalife & shaklee!!



dan akhirnya..kisah cinta saya bersama shaklee begin...

:)


Budak law yang tak pandai mengira..hehe..mentang dah nak hujung bulan terus rase dah genap sebulan makan shaklee.. tak la, baru dalam 20 hari mcm tu try shaklee.. excited, tau tak sgt excited dengan perubahan ni? serious!


November 2012



Dan finally.. Saya register jd member! sbb saya suka ape yg saya rase n saya nk org lain rase ape yg saya rase..hehe ye say ni mmg jenis kalau excited, nk share satu dunia.. :p


Saya yg tudung printed tu. nampak tak muka happy join Shaklee yang best ni? :)


officially :)

3 comments:

icE said...

sukanya baca blog athierah!! salam kenal ya

jemputlah ke blog saya!!
Mak in Progress

Nur Hanani said...

Tahniah tiera. Jemput singgah blog saya ye. Kalau exchange link nak tak. i follow u.

http://mynameishanani.blogspot.com

S h e' s T i e r a said...

hehe thank you.. Insyaallah tiera singgah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...